Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiukai su itališkomis žolelėmis
Pagrindinė unikalaus itališkų patiekalų skonio paslaptis - kvapnūs prieskoniai. Itališkos prieskoninės žolelės - tai universalus įvairių žolelių mišinys, leidžiantis papildyti ir atskleisti bet kokio patiekalo skonį: prieskoniai patiekalą padaro sodresnį, pikantiškesnį ir suteikia jam pikantiško aromato. Italijoje kiekviena šeimininkė turi savo mėsos ežių receptą. Pagal šį receptą ežiukai su itališkomis žolelėmis nekepami, tačiau jie būna labai kvapnūs ir apetitiški. Jais vienodai mėgausis ir suaugusieji, ir vaikai.
Žingsnis 1
Suformuokite ežiukus. Sumaišykite maltą mėsą su ryžiais, kiaušiniu, druska, pipirais ir itališkomis žolelėmis. Kiekvieną mocarelos rutuliuką apvoliokite maltoje mėsoje.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sutarkuokite parmezaną tarka. Sumaišykite pomidorų pastą, grietinę, sūrį ir vandenį.
Žingsnis 3
Iškepkite ežiukus. Sudėkite mėsos kukulius į kepimo formą, užpilkite juos padažu. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.
Kategorijos