Ežiukai su itališkomis žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ežiukai su itališkomis žolelėmis

Pagrindinė unikalaus itališkų patiekalų skonio paslaptis - kvapnūs prieskoniai. Itališkos prieskoninės žolelės - tai universalus įvairių žolelių mišinys, leidžiantis papildyti ir atskleisti bet kokio patiekalo skonį: prieskoniai patiekalą padaro sodresnį, pikantiškesnį ir suteikia jam pikantiško aromato. Italijoje kiekviena šeimininkė turi savo mėsos ežių receptą. Pagal šį receptą ežiukai su itališkomis žolelėmis nekepami, tačiau jie būna labai kvapnūs ir apetitiški. Jais vienodai mėgausis ir suaugusieji, ir vaikai.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
221 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiukai su itališkomis žolelėmis Žingsnis 1
Suformuokite ežiukus. Sumaišykite maltą mėsą su ryžiais, kiaušiniu, druska, pipirais ir itališkomis žolelėmis. Kiekvieną mocarelos rutuliuką apvoliokite maltoje mėsoje.

Žingsnis 2

Ežiukai su itališkomis žolelėmis Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sutarkuokite parmezaną tarka. Sumaišykite pomidorų pastą, grietinę, sūrį ir vandenį.

Žingsnis 3

Ežiukai su itališkomis žolelėmis Žingsnis 3
Iškepkite ežiukus. Sudėkite mėsos kukulius į kepimo formą, užpilkite juos padažu. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos