Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiukai su japoniškais ryžiais
Ryžiai Japonijoje yra nacionalinis produktas. Ryžiai šioje šalyje auginami jau tūkstančius metų ir valgomi kasdien. Tekančios saulės šalies gyventojai renkasi japoniškas ryžių rūšis, tokias kaip hakumai, genmai, uruchimai ir kt., kurios verdamos išlaiko savo formą, bet kartu turi savybę gerai sulipti. Parduotuvėje tokie ryžiai parduodami suši skyriuje. Pabandykite gaminti ežiukus su japoniškais ryžiais. Kotletai būna labai minkšti, aštrūs ir gardūs.
Žingsnis 1
Paruoškite japoniškus ryžius. Ištirpinkite druską puode su vandeniu (3 puodeliai / 600 ml) ir užvirinkite. Suberkite ryžius ir sumažinkite ugnį. Virkite 4 minutes. Nusunkite vandenį. Ryžius nuplaukite šiltu vandeniu ir leiskite nusausinti.
Žingsnis 2
Išminkykite faršą. Sumaišykite maltą mėsą, japoniškus ryžius, svogūną, kiaušinį, imbierą ir sojų padažą. Pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išsukite faršą 15-20 kartų.
Žingsnis 3
Paruoškite ežiukus su japoniškais ryžiais. Iš maltos mėsos susukite 3-7 cm skersmens ritinėlius. Gilią keptuvę pripildykite vištienos sultiniu ir likusiu vandeniu (1,5-2 puodeliai). Įpilkite sezamo aliejaus. Išdėliokite ežiukus, uždenkite dangčiu ir užvirkite. Sumažinkite ugnį ir virkite 35-40 minučių.
Kategorijos