Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiukai su jūros druska
Pabandykite mėsos ežiams naudoti jūros druską, kaip tai daro garsūs virtuvės šefai. Skirtingai nei įprasta valgomoji druska, ji yra subtilaus skonio ir malonaus aromato, be to, joje yra daugiau maistingųjų medžiagų. Jūros druska iš pradžių buvo naudojama kaip medicininė ir kosmetinė priemonė. Pavyzdžiui, pasak kronikų, Egipto karalienė Kleopatra maudėsi su jūros druska. XX a. pradžioje buvo labai populiarus "jūros brendis" - gydomasis brendžio ir jūros druskos mišinys.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsos maltinukus ežiukams. Sudėkite maltą mėsą į dubenį, suberkite kalendrą, imbierą, kajeno pipirus ir jūros druską. Viską sumaišykite, tada įpilkite sojų padažo, 0,5 valgomojo šaukšto augalinio aliejaus ir vyno. Viską gerai išmaišykite. Ryžius nusausinkite ir sudėkite į lėkštę.
Žingsnis 2
Paruoškite ežiukus su jūros druska. Iš maltos mėsos suformuokite rutuliukus ir kiekvieną rutuliuką apvoliokite ryžiuose. Garintuvą arba multicookerį patepkite augaliniu aliejumi, sudėkite ežiukus vienu sluoksniu ir garinkite 20-30 min.
Kategorijos