Ežiukai su jūros druska pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ežiukai su jūros druska

Pabandykite mėsos ežiams naudoti jūros druską, kaip tai daro garsūs virtuvės šefai. Skirtingai nei įprasta valgomoji druska, ji yra subtilaus skonio ir malonaus aromato, be to, joje yra daugiau maistingųjų medžiagų. Jūros druska iš pradžių buvo naudojama kaip medicininė ir kosmetinė priemonė. Pavyzdžiui, pasak kronikų, Egipto karalienė Kleopatra maudėsi su jūros druska. XX a. pradžioje buvo labai populiarus "jūros brendis" - gydomasis brendžio ir jūros druskos mišinys.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.31/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Ežiukai su jūros druska Žingsnis 1
Paruoškite mėsos maltinukus ežiukams. Sudėkite maltą mėsą į dubenį, suberkite kalendrą, imbierą, kajeno pipirus ir jūros druską. Viską sumaišykite, tada įpilkite sojų padažo, 0,5 valgomojo šaukšto augalinio aliejaus ir vyno. Viską gerai išmaišykite. Ryžius nusausinkite ir sudėkite į lėkštę.

Žingsnis 2

Ežiukai su jūros druska Žingsnis 2
Paruoškite ežiukus su jūros druska. Iš maltos mėsos suformuokite rutuliukus ir kiekvieną rutuliuką apvoliokite ryžiuose. Garintuvą arba multicookerį patepkite augaliniu aliejumi, sudėkite ežiukus vienu sluoksniu ir garinkite 20-30 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, ryžių patiekalai, ežiai, receptų knyga, ežiai su ryžiais, kiaulienos vakarienė

Kategorijos