Ežiukai su kondensuotu pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ežiukai su kondensuotu pienu

Ežiukai su kondensuotu pienu - skanūs ir labai lengvai paruošiami pyragai iš biskvitinės tešlos. Kondensuotą pieną pirmasis išrado amerikietis Gale'as Bordenas 1856 m. Šiam produktui jau daugiau kaip 160 metų ir jis vis dar paklausus. Tikras sutirštintas pienas gaminamas iš nenugriebto pieno ir cukraus. Pastaruoju metu atsirado surogatų su augaliniais aliejais, kurie pigina produktą, bet gadina jo kokybę. Norėdami skaniai ir nekenksmingai iškepti, rinkitės tik natūralius ingredientus.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
398 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiukai su kondensuotu pienu Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Išplakite kiaušinius su vaniliniu cukrumi, sumaišykite su kondensuotu pienu. Sudėkite šiek tiek atvėsusį sviestą, dalimis suberkite miltus ir kepimo miltelius. Užminkykite tirštos grietinės konsistencijos tešlą.

Žingsnis 2

Ežiukai su kondensuotu pienu Žingsnis 2
Paruoškite pyragų pagrindą. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Tešlą tolygiai paskirstykite po visą paviršių. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 minučių, kol paruduos. Išimkite paruoštą pyragą iš orkaitės. Kai karštas, stikline ar skardine supjaustykite apskritimais. Išpjovas susmulkinkite į trupinius.

Žingsnis 3

Ežiukai su kondensuotu pienu Žingsnis 3
Baigti ruošti ežiukus su kondensuotu pienu. Sumaišykite sviestą ir virintą sutirštintą pieną, kad gautųsi kremas. Juo aptepkite pyragėlius iš visų pusių ir apibarstykite trupiniais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos