Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiukai su kondensuotu pienu
Ežiukai su kondensuotu pienu - skanūs ir labai lengvai paruošiami pyragai iš biskvitinės tešlos. Kondensuotą pieną pirmasis išrado amerikietis Gale'as Bordenas 1856 m. Šiam produktui jau daugiau kaip 160 metų ir jis vis dar paklausus. Tikras sutirštintas pienas gaminamas iš nenugriebto pieno ir cukraus. Pastaruoju metu atsirado surogatų su augaliniais aliejais, kurie pigina produktą, bet gadina jo kokybę. Norėdami skaniai ir nekenksmingai iškepti, rinkitės tik natūralius ingredientus.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Išplakite kiaušinius su vaniliniu cukrumi, sumaišykite su kondensuotu pienu. Sudėkite šiek tiek atvėsusį sviestą, dalimis suberkite miltus ir kepimo miltelius. Užminkykite tirštos grietinės konsistencijos tešlą.
Žingsnis 2
Paruoškite pyragų pagrindą. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Tešlą tolygiai paskirstykite po visą paviršių. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 minučių, kol paruduos. Išimkite paruoštą pyragą iš orkaitės. Kai karštas, stikline ar skardine supjaustykite apskritimais. Išpjovas susmulkinkite į trupinius.
Žingsnis 3
Baigti ruošti ežiukus su kondensuotu pienu. Sumaišykite sviestą ir virintą sutirštintą pieną, kad gautųsi kremas. Juo aptepkite pyragėlius iš visų pusių ir apibarstykite trupiniais.
Kategorijos