Ežiukai su korėjietiškomis morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ežiukai su korėjietiškomis morkomis

Mėsos ežių skonis labai priklauso ne nuo maltos mėsos ar ryžių, o nuo naudojamo padažo ar padažo. Padažas ežiams gali būti labai įvairus, o jo skonis bus geresnis, jei į jį įtrauksite prieskoninių žolelių, prieskonių ir šviežių žolelių. Korėjietiškose morkose ir taip yra daug prieskonių, todėl papildomai į tokį ryškų ir apetitą žadinantį padažą galite nieko nepridėti. Mėsos ežiukų derinys su pikantišku ir aštriu korėjietiškų morkų padažu patiks visiems be išimties.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
261 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiukai su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Smulkiai supjaustykite svogūnus. Sumaišykite maltą mėsą, ryžius, druską, maltos mėsos prieskonius ir svogūnus.

Žingsnis 2

Ežiukai su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Korėjietiškas morkas sumaišykite su cukrumi ir majonezu. Padažą maišykite blenderiu 2 minutes.

Žingsnis 3

Ežiukai su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 3
Suformuokite ežiukus. Iš maltos mėsos suformuokite mažus rutuliukus, sudėkite juos į kepimo indą ir uždenkite folija.

Žingsnis 4

Ežiukai su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 4
Iškepkite ežiukus. Kepkite ežiukus 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių. Tada nuimkite foliją, užpilkite ežiukus padažu ir kepkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos