Publikavimo data: 2024-06-08
Ežiukai su korėjietiškomis morkomis
Mėsos ežių skonis labai priklauso ne nuo maltos mėsos ar ryžių, o nuo naudojamo padažo ar padažo. Padažas ežiams gali būti labai įvairus, o jo skonis bus geresnis, jei į jį įtrauksite prieskoninių žolelių, prieskonių ir šviežių žolelių. Korėjietiškose morkose ir taip yra daug prieskonių, todėl papildomai į tokį ryškų ir apetitą žadinantį padažą galite nieko nepridėti. Mėsos ežiukų derinys su pikantišku ir aštriu korėjietiškų morkų padažu patiks visiems be išimties.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Smulkiai supjaustykite svogūnus. Sumaišykite maltą mėsą, ryžius, druską, maltos mėsos prieskonius ir svogūnus.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Korėjietiškas morkas sumaišykite su cukrumi ir majonezu. Padažą maišykite blenderiu 2 minutes.
Žingsnis 3
Suformuokite ežiukus. Iš maltos mėsos suformuokite mažus rutuliukus, sudėkite juos į kepimo indą ir uždenkite folija.
Žingsnis 4
Iškepkite ežiukus. Kepkite ežiukus 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių. Tada nuimkite foliją, užpilkite ežiukus padažu ir kepkite dar 10 minučių.
Kategorijos