Žingsnis 1
Padarykite pagrindą ežiukams. Į gilų dubenį sudėkite maltą mėsą, per mėsmalę sumaltą svogūną ir žoleles. Įberkite druskos ir krapų sėklų ir gerai išmaišykite. Kitą pusę svogūno smulkiai supjaustykite ir sudėkite į keptuvę. Tą patį padarykite ir su saldžiąja paprika. Užpilkite daržoves vandeniu ir blanširuokite jas, kol suminkštės, apie 3-4 minutes. Tada sudėkite ingredientus į maltinuką ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite ežiukus. Į maltą mėsą suberkite paruoštus ryžius, gerai išmaišykite iki vientisos masės. Iš paruošto pagrindo suformuokite rutuliukus, tada sudėkite juos į garų dubenį. Patiekalą virkite 35-40 minučių.