Ežiukai su krapų sėklomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ežiukai su krapų sėklomis

Ežiukai su krapų sėklomis - tai kvapnus karštas patiekalas, paruoštas ant garų. Švelni kalakutienos filė puikiai dera su šviežiomis daržovėmis ir aštriais prieskoniais, sukurdama įdomų skonio derinį. O krapų sėklos patiekalui suteikia malonų aromatą ir lengvą citrusinių vaisių poskonį. Beje, šis prieskonis naudojamas ne tik kulinarijoje. Jis taip pat aktyviai naudojamas medicinoje, kosmetologijoje ir aromaterapijoje.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiukai su krapų sėklomis Žingsnis 1
Padarykite pagrindą ežiukams. Į gilų dubenį sudėkite maltą mėsą, per mėsmalę sumaltą svogūną ir žoleles. Įberkite druskos ir krapų sėklų ir gerai išmaišykite. Kitą pusę svogūno smulkiai supjaustykite ir sudėkite į keptuvę. Tą patį padarykite ir su saldžiąja paprika. Užpilkite daržoves vandeniu ir blanširuokite jas, kol suminkštės, apie 3-4 minutes. Tada sudėkite ingredientus į maltinuką ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 2

Ežiukai su krapų sėklomis Žingsnis 2
Paruoškite ežiukus. Į maltą mėsą suberkite paruoštus ryžius, gerai išmaišykite iki vientisos masės. Iš paruošto pagrindo suformuokite rutuliukus, tada sudėkite juos į garų dubenį. Patiekalą virkite 35-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos