Ežiukai su krapų stiebais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ežiukai su krapų stiebais

Krapų kotelių padažas tinka prie įvairių mėsos ir žuvies patiekalų, sriubų, daržovių ir salotų. Pabandykite gaminti ežius su krapų stiebais - patiekalas bus labai kvapnus, gaivaus pikantiško skonio, derinantis aštrumą ir rūgštumą, gražios žalios spalvos padažas. Krapų padažą lengva paruošti, jam nereikia jokių specialių produktų, juo taip pat galima gardinti bulves, patiekti su sūdytais kepiniais, naudoti kaip blynų įdarą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiukai su krapų stiebais Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Smulkiai supjaustykite svogūną. Sutarkuokite morkas. Sumaišykite maltą mėsą su ryžiais, svogūnais, morkomis, druska, prieskoniais ir kiaušiniu.

Žingsnis 2

Ežiukai su krapų stiebais Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Smulkiai supjaustykite krapų stiebus. Česnaką ir krapų stiebus pertrinkite per smulkiagrūdę mėsmalę. Sumaišykite su grietine ir druska.

Žingsnis 3

Ežiukai su krapų stiebais Žingsnis 3
Paruoškite ežiukus. Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius rutuliukus, sudėkite juos į puodą, užpilkite padažu ir atsargiai išmaišykite. Troškinkite ant vidutinės ugnies uždengę dangtį 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos