Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiukai su krapų stiebais
Krapų kotelių padažas tinka prie įvairių mėsos ir žuvies patiekalų, sriubų, daržovių ir salotų. Pabandykite gaminti ežius su krapų stiebais - patiekalas bus labai kvapnus, gaivaus pikantiško skonio, derinantis aštrumą ir rūgštumą, gražios žalios spalvos padažas. Krapų padažą lengva paruošti, jam nereikia jokių specialių produktų, juo taip pat galima gardinti bulves, patiekti su sūdytais kepiniais, naudoti kaip blynų įdarą.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Smulkiai supjaustykite svogūną. Sutarkuokite morkas. Sumaišykite maltą mėsą su ryžiais, svogūnais, morkomis, druska, prieskoniais ir kiaušiniu.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Smulkiai supjaustykite krapų stiebus. Česnaką ir krapų stiebus pertrinkite per smulkiagrūdę mėsmalę. Sumaišykite su grietine ir druska.
Žingsnis 3
Paruoškite ežiukus. Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius rutuliukus, sudėkite juos į puodą, užpilkite padažu ir atsargiai išmaišykite. Troškinkite ant vidutinės ugnies uždengę dangtį 30 minučių.
Kategorijos