Ežiukai su kukurūzais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ežiukai su kukurūzais

Ežiukai su kukurūzais yra tokie sotūs, kad nereikia jokio papildomo garnyro. Geriau vartoti kombinuotą faršą, pavyzdžiui, iš kiaulienos ir jautienos. Kukurūzai naudojami kruopų pavidalu. Parduotuvėje galite nusipirkti paruoštą produktą arba sumalti sausus grūdus blenderiu. Kukurūzų kruopose yra angliavandenių, baltymų, netirpios ląstelienos, kuri teigiamai veikia virškinimo organus. Jame nėra glitimo, todėl jis aktyviai naudojamas vaikų mityboje.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
249 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiukai su kukurūzais Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Nuo duonos riekelių nupjaukite plutelę. Užpilkite pienu ir palikite 3-5 min. Tada sutrinkite, pieno neišmeskite.

Žingsnis 2

Ežiukai su kukurūzais Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Į atšildytą faršą supilkite kukurūzų miltus, įmuškite kiaušinį, sudėkite duoną ir pieną, pagardinkite druska. Viską gerai išmaišykite ir suformuokite rutuliukus.

Žingsnis 3

Ežiukai su kukurūzais Žingsnis 3
Iškepkite ežiukus. Mėsos gabalėlius sudėkite į aliejumi išteptą formą. Pripilkite vandens, kad skystis iki pusės apsemtų formos turinį. 15 minučių pašaukite į orkaitę. Tada ežiukus apverskite į kitą pusę ir kepkite dar 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos