Ežiukai su kuskusu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ežiukai su kuskusu

Mėsos kukuliai, į kuriuos dedama ryžių, vadinami ežiukais, nes ryžiai šiek tiek išsikiša ir tampa panašūs į ežio spyglius. Norint išgauti skirtingus skonio atspalvius, ryžius galima pakeisti kitais grūdais. Pabandykite gaminti ežiukus su laukiniais juodaisiais ryžiais, perlova, kvietinėmis kruopomis, soromis, bulguru arba kuskusu. Virti ežiukai su kuskusu puikiai tinka vaikams ir sveikam maistui, jie ne tik skanūs, bet ir labai sveiki.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Ežiukai su kuskusu Žingsnis 1
Paruoškite vištienos faršą. Vištienos filė ir svogūnus susmulkinkite blenderiu arba mėsmale. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir kuskuso.

Žingsnis 2

Ežiukai su kuskusu Žingsnis 2
Suformuokite ežiukus. Iš maltos mėsos suformuokite mažus rutuliukus. Dėkite juos į šaldiklį 30 minučių.

Žingsnis 3

Ežiukai su kuskusu Žingsnis 3
Paruoškite ežiukus. Ištepkite garintuvo indą augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį ežiukus. Virkite garuose 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, ryžių patiekalai, ežiai, receptų knyga, ežiai su ryžiais, kiaulienos vakarienė

Kategorijos