Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiukai su kuskusu
Mėsos kukuliai, į kuriuos dedama ryžių, vadinami ežiukais, nes ryžiai šiek tiek išsikiša ir tampa panašūs į ežio spyglius. Norint išgauti skirtingus skonio atspalvius, ryžius galima pakeisti kitais grūdais. Pabandykite gaminti ežiukus su laukiniais juodaisiais ryžiais, perlova, kvietinėmis kruopomis, soromis, bulguru arba kuskusu. Virti ežiukai su kuskusu puikiai tinka vaikams ir sveikam maistui, jie ne tik skanūs, bet ir labai sveiki.
Žingsnis 1
Paruoškite vištienos faršą. Vištienos filė ir svogūnus susmulkinkite blenderiu arba mėsmale. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir kuskuso.
Žingsnis 2
Suformuokite ežiukus. Iš maltos mėsos suformuokite mažus rutuliukus. Dėkite juos į šaldiklį 30 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite ežiukus. Ištepkite garintuvo indą augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį ežiukus. Virkite garuose 30 minučių.
Kategorijos