Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiukai su makaronais
Yra daugybė makaronų su mėsos ežiukais gaminimo variantų. Lengva, greitai paruošiama ir kartu soti sriuba tinka kiekvienai dienai. Sultinys su apetitą žadinančiais ežiais ir makaronais išsiskiria gražia auksine spalva ir subtiliu skoniu. Į maltą mėsą dedama virtų ryžių, todėl patiekalas tampa dar maistingesnis, o makaronai suteikia reikiamo tirštumo ir širdingumo. Vietoj parduotuvinių makaronų galite pasigaminti naminių makaronų, jie yra daug geresnio skonio ir maistingesni.
Žingsnis 1
Suformuokite ežiukus. Sumaišykite maltą mėsą su ryžiais, druska ir juodaisiais pipirais. Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius rutuliukus.
Žingsnis 2
Paruoškite sultinį. Puode užvirinkite 2 litrus vandens, įmeskite į jį ežius ir virkite 10 minučių. Augaliniame aliejuje 4 minutes pakepinkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 3
Patiekalą iškepkite iki virimo pabaigos. Į sultinį sudėkite bulves ir virkite 10 minučių. Įdėkite maišytus patiekalus ir makaronus, virkite dar 5 minutes.
Kategorijos