Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiukai su malta kalendra
Paruošto patiekalo sėkmė priklauso nuo to, kokie prieskoniai ir kokiu kiekiu dedami. Svarbu ne tik naudoti įvairius skonius, bet ir mokėti juos tinkamai derinti. Ežiukai su malta kalendra visus maloniai nustebins savo skoniu ir aromatu. Malta kalendra yra populiarus prieskonis, pasižymintis deginančiu aštriu skoniu ir labai sodriu aitriu kartoku aromatu, todėl jo reikia nedaug. Kartu su česnakais ir aštriaisiais pipirais malta kalendra ežiams suteikia rytietiško skonio.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Smulkiai supjaustykite aštriąją papriką. Sumaišykite maltą vištieną, ryžius, aštriąją papriką, 1 sutrintą česnako skiltelę, maltą kalendrą ir druską.
Žingsnis 2
Iškepkite ežiukus. Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius rutuliukus ir sudėkite juos ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių pagal Celsijų, 30 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Svogūną ir likusį česnaką 3 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies. Sudėkite pomidorus ir troškinkite 15 minučių. Pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.
Kategorijos