Publikavimo data: 2024-06-08
Ežiukai su malta vištiena
Ežiukai iš maltos vištienos yra vienas iš dietinių variantų. Maltai mėsai gaminti galite naudoti bet kurią paukščio dalį, tačiau krūtinėlės filė bus mažiausiai kaloringa. Patiekti ežiukus galima kaip savarankišką patiekalą arba kaip garnyro priedą. Pavyzdžiui, troškintų daržovių. Klasikinė maltinukų mėsa gaminama iš vištienos, ryžių ir svogūnų. Kad būtų daugiau skonio, galite įdėti šiek tiek sojų padažo ir tarkuoto imbiero.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Vištienos faršą sumaišykite su ryžiais, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, sojų padažo, tarkuoto imbiero, smulkinto žaliojo svogūno. Viską gerai išmaišykite ir gerai išsukite. Įdaras turi būti tirštos konsistencijos. Suformuokite putpelės kiaušinio dydžio rutuliukus.
Žingsnis 2
Troškinkite ežiukus. Į puodą supilkite vandenį, augalinį aliejų ir lauro lapus. Įjunkite vidutinę ugnį, užvirinkite, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Išdėliokite pusgaminius, sumažinkite kaitrą iki minimalios. Troškinkite po uždengtu dangčiu 30 minučių.
Kategorijos