Ežiukai su maltu imbieru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ežiukai su maltu imbieru

Imbieras puikiai dera su mėsos patiekalais ne tik todėl, kad suteikia jiems pikantiškesnį ir įdomesnį skonį. Šis prieskonis turi unikalią savybę gerinti virškinimo procesą, o tai ypač svarbu valgant sunkų maistą. Ežiukai su maltu imbieru būna minkšti, šiek tiek aštrūs, gražūs ir su lengvais azijietiškais skonio akcentais.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
270 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.84/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiukai su maltu imbieru Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sumaišykite maltą jautieną su ryžiais, kiaušiniu, juodaisiais pipirais, imbieru ir druska. Suformuokite nedidelius rutuliukus.

Žingsnis 2

Ežiukai su maltu imbieru Žingsnis 2
Paruoškite ežiukus. Ištepkite garintuvo indą augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį ežiukus. Virkite ežiukus garuose 40 minučių.

Žingsnis 3

Ežiukai su maltu imbieru Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Sumaišykite sojų padažą, grūdų garstyčias, pesto, citrinos sultis ir imbierą. Palikite pastovėti 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos