Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiukai su maltu imbieru
Imbieras puikiai dera su mėsos patiekalais ne tik todėl, kad suteikia jiems pikantiškesnį ir įdomesnį skonį. Šis prieskonis turi unikalią savybę gerinti virškinimo procesą, o tai ypač svarbu valgant sunkų maistą. Ežiukai su maltu imbieru būna minkšti, šiek tiek aštrūs, gražūs ir su lengvais azijietiškais skonio akcentais.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sumaišykite maltą jautieną su ryžiais, kiaušiniu, juodaisiais pipirais, imbieru ir druska. Suformuokite nedidelius rutuliukus.
Žingsnis 2
Paruoškite ežiukus. Ištepkite garintuvo indą augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį ežiukus. Virkite ežiukus garuose 40 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Sumaišykite sojų padažą, grūdų garstyčias, pesto, citrinos sultis ir imbierą. Palikite pastovėti 10 minučių.
Kategorijos