Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiukai su maltu kardamonu
Ežiukai su maltu kardamonu - tai subtilus ir aromatingas patiekalas, paruoštas iš maltos mėsos, sojų padažo ir indiškų imbierinių šeimos prieskonių. Be malonaus citrusinių vaisių poskonio, aštrusis kardamonas suteikia mėsai nepakartojamą salstelėjusį skonį su riešutų natomis. Beje, šis prieskonis garsėja savo gydomosiomis savybėmis, jo pagalbos dažnai pasitelkiama liaudies medicinoje.
Žingsnis 1
Padarykite pagrindą ežiukams. Giliame dubenyje sumaišykite maltą mėsą su maltu kardamonu, kiaušiniu, tarkuotu imbieru ir pipirais ir gerai išmaišykite. Tada į ingredientus supilkite sojų padažą, dar kartą išmaišykite. Po to į maltą mėsą suberkite ryžius ir kruopščiai išmaišykite mišinį.
Žingsnis 2
Troškinkite ežius su kardamonu. Iš maltos mėsos suformuokite mažus maždaug 3-3,5 cm skersmens rutuliukus. Supilkite sultinį, vandenį, sausą baltąjį vyną ir sezamų aliejų į puodą ir užvirinkite. Tada sudėkite į keptuvę mėsos ežiukus, sultinį užvirinkite. Tada sumažinkite ugnį, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite ežiukus dar 40 minučių.
Kategorijos