Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiukai su marinuotais agurkais
Ežiukus galima gaminti ne tik iš maltos mėsos ar vištienos, bet ir iš žuvies. Šiek tiek rūgštelės patiekalui suteiks marinuoti agurkai. Agurkas - tai daržovė, kuri nuolat būna beveik ant kiekvieno stalo, todėl daug kas mėgsta agurkus žiemai pasigaminti juos marinuodami. Agurkai pasaulyje auginami nuo senovės - pirmieji šiltnamiai agurkams buvo pastatyti senovės Romoje. O Ukrainos Nižyno mieste yra net paminklas šiai daržovei.
Žingsnis 1
Pagaminkite faršą ir suformuokite ežiukus. Sumaišykite maltą lašišų filė, ryžius, morkas, druską ir žuvies prieskonius. Iš maltos mėsos suformuokite rutuliukus ir padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Troškinkite ežiukus. Sudėkite ežius į gilią keptuvę. Supilkite grietinėlę, suberkite apynius ir žuvies prieskonius. Troškinkite 20 minučių, tada sudėkite marinuotus agurkus ir troškinkite dar 10 minučių.
Kategorijos