Ežiukai su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ežiukai su marinuotais agurkais

Ežiukus galima gaminti ne tik iš maltos mėsos ar vištienos, bet ir iš žuvies. Šiek tiek rūgštelės patiekalui suteiks marinuoti agurkai. Agurkas - tai daržovė, kuri nuolat būna beveik ant kiekvieno stalo, todėl daug kas mėgsta agurkus žiemai pasigaminti juos marinuodami. Agurkai pasaulyje auginami nuo senovės - pirmieji šiltnamiai agurkams buvo pastatyti senovės Romoje. O Ukrainos Nižyno mieste yra net paminklas šiai daržovei.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiukai su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Pagaminkite faršą ir suformuokite ežiukus. Sumaišykite maltą lašišų filė, ryžius, morkas, druską ir žuvies prieskonius. Iš maltos mėsos suformuokite rutuliukus ir padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Ežiukai su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Troškinkite ežiukus. Sudėkite ežius į gilią keptuvę. Supilkite grietinėlę, suberkite apynius ir žuvies prieskonius. Troškinkite 20 minučių, tada sudėkite marinuotus agurkus ir troškinkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos