Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiukai su obuoliais
Yra ežiukų mėsos kukuliai, ežiukų formos sausainiai, o ežiukus galite pasigaminti koldūnų pavidalo. Kad jų skonis būtų intensyvesnis, į juos įdėkite obuolių - gerai žinomų ir labai sveikų vaisių, kurių visada galima rasti parduotuvėje. Yra archeologinių radinių, kurie įrodo, kad obuoliai egzistavo net daugiau nei prieš 8500 metų. Kadangi obuolys yra aiškios, lygios formos, jis dažnai buvo naudojamas piešiant herbus, o viduramžių alchemikams obuolys buvo žinių simbolis.
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą obuolių ežiukams. Miltus supilkite į dubenį, viduryje padarykite duobutę ir į ją įmuškite kiaušinį, supilkite vandenį, suberkite tarkuotus obuolius ir cinamoną. Užminkykite tešlą. Išminkykite iki vientisos masės ir palikite 10 min. pailsėti kambario temperatūroje.
Žingsnis 2
Suformuokite ir išvirkite ežiukus. Tešlą susukite į dešrelę ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Ant kiekvieno gabalėlio padarykite įpjovas - uždėkite tešlos gabalėlį ant šakutės dantų galo ir užmaukite kamuoliuką ant šakutės. Virkite ežiukus 10 minučių pasūdytame verdančiame vandenyje.
Žingsnis 3
Paruoškite obuolių padažą. Paimkite puodą, pripilkite į jo dugną vandens, sudėkite obuolius, cinamoną ir virkite uždengę dangčiu apie 15 minučių. Tada įpilkite cukraus ir laimo sulčių, toliau virkite dar 10 minučių, kol obuoliai suminkštės. Tada obuolius trintuvu paverskite į tyrę.
Kategorijos