Ežiukai su obuolių acto padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ežiukai su obuolių acto padažu

Kad maltos mėsos ežiukai būtų skanesni ir minkštesni, galite juos virti rūgščiame padaže, pavyzdžiui, su aromatizuotu obuolių actu. Obuolių sidro actas plačiai naudojamas kulinarijoje kaip prieskonis, marinatams gaminti ir maisto produktams mirkyti. O karštose šalyse jis naudojamas vaisiams ir daržovėms skalauti, kad juos dezinfekuotų. Obuolių sidro actas turi konservuojamųjų savybių ir yra puiki kvapioji medžiaga.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiukai su obuolių acto padažu Žingsnis 1
Paruoškite ežiukus. Sumaišykite mėsą, grybus, svogūnus ir ryžius, išmaišykite, tada įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvėsėlius, prieskonius ir druską. Išminkykite ir apkepkite maltinukus. Tada suformuokite rutuliukus.

Žingsnis 2

Ežiukai su obuolių acto padažu Žingsnis 2
Paruoškite padažą su obuolių actu. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite česnakus ir kepkite, kol jie taps aromatingi, apie 7 minutes. Supilkite pomidorų sultis, pavirkite 10 minučių, įpilkite obuolių acto, Kajeno pipirų, druskos ir muskato riešuto. Kartu troškinkite dar 5 minutes.

Žingsnis 3

Ežiukai su obuolių acto padažu Žingsnis 3
Virkite ežiukus, kol suminkštės. Sudėkite ežius į multicookerį ir supilkite padažą. Uždarykite ir nustatykite "Troškinimo" programą 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos