Ežiukai su obuolių padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ežiukai su obuolių padažu

Ežiukai su obuolių padažu - tai įdomus skanus, vidutinio saldumo desertas, paruoštas iš švelnios tešlos ir sultingų obuolių. Patiekalas pasirodo ne tik skanus, bet ir labai naudingas, nes obuoliai yra unikalus natūralus vitaminų ir mineralinių medžiagų šaltinis, kurie kartu daro teigiamą poveikį žmogaus sveikatai. Beje, pavadinimas "obuolys" kilo iš Apolono vardo, nes senovės Graikijoje obuoliai buvo laikomi šventais šio šviesos dievo medžiais.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiukai su obuolių padažu Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sudėkite obuolių skilteles į dubenį ir trintuvu sutrinkite jas iki vientisos masės. Atskirame dubenyje lengvai suplakite kiaušinius su cukrumi. Atsargiai supilkite ištirpintą margariną. Sudėkite raugą, vanilinį cukrų ir gerai išmaišykite masę. Tada į ingredientus įmaišykite obuolių padažą ir miltus ir išminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Ežiukai su obuolių padažu Žingsnis 2
Įdėkite ežiukus kepti. Įjunkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepimo skardą išklokite pergamentinio popieriaus lakštu. Iš tešlos suformuokite mažus ežiukus ir sudėkite juos ant kepimo skardos. Dėkite skardą su ežiukais į orkaitę 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos