Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiukai su obuolių padažu
Ežiukai su obuolių padažu - tai įdomus skanus, vidutinio saldumo desertas, paruoštas iš švelnios tešlos ir sultingų obuolių. Patiekalas pasirodo ne tik skanus, bet ir labai naudingas, nes obuoliai yra unikalus natūralus vitaminų ir mineralinių medžiagų šaltinis, kurie kartu daro teigiamą poveikį žmogaus sveikatai. Beje, pavadinimas "obuolys" kilo iš Apolono vardo, nes senovės Graikijoje obuoliai buvo laikomi šventais šio šviesos dievo medžiais.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sudėkite obuolių skilteles į dubenį ir trintuvu sutrinkite jas iki vientisos masės. Atskirame dubenyje lengvai suplakite kiaušinius su cukrumi. Atsargiai supilkite ištirpintą margariną. Sudėkite raugą, vanilinį cukrų ir gerai išmaišykite masę. Tada į ingredientus įmaišykite obuolių padažą ir miltus ir išminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Įdėkite ežiukus kepti. Įjunkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepimo skardą išklokite pergamentinio popieriaus lakštu. Iš tešlos suformuokite mažus ežiukus ir sudėkite juos ant kepimo skardos. Dėkite skardą su ežiukais į orkaitę 15-20 minučių.
Kategorijos