Publikavimo data: 2024-06-08
Ežiukai su paprikomis
Ežiai - tai sotus mėsos ir ryžių patiekalas, tinkantis pietums ir vakarienei. Pabandykite troškinti ežius su pipirų griežinėliais, kurie suteiks mėsai sultingumo ir lengvo saldumo. Pipirai naudingi vitaminais B, C, kaliu, geležimi ir skaidulomis, todėl juos reikėtų įtraukti į mitybos racioną. O norėdami išsaugoti daržovę žiemos šaltyje, paruoškite ją šaldytą.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą ir suformuokite ežiukus. Sudėkite maltą mėsą į dubenį, suberkite ryžius, žaliuosius svogūnus, druską, šviežius bazilikus ir apynius. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Kepkite ir troškinkite ežius su paprikomis. Mėsos kukulius pamirkykite miltuose ir kepkite alyvuogių aliejuje iš visų pusių 15 minučių. Į tą pačią keptuvę sudėkite paprikų griežinėlius ir supilkite pomidorų sultis. Troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių, kol iškeps.
Kategorijos