Ežiukai su prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ežiukai su prieskoniais

"Cajun" - tai kvapiųjų prieskonių mišinys, naudojamas mėsai marinuoti pietinėje JAV Luizianos valstijoje. Jei prieskonių įmaišysite į maltos mėsos ir ryžių mišinį, tai bus puikus pagrindas mėsos ežiukams. Harmoningas sausų prieskonių derinys ne tik suteikia patiekalui nuostabų skonį, bet ir meistriškai atskiedžia jo blankų skonį. Beje, "Cajun" mišinio sudėtyje gali būti iki 15 prieskonių, todėl pagal skonį galite jį papildyti papildomais prieskoniais.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiukai su prieskoniais Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sudėkite maltą mėsą į dubenį. Atskirame dubenyje sumaišykite visus prieskonius ir suberkite juos į mėsą. Gerai išmaišykite pagrindą, kad malta mėsa gerai įsigertų į prieskonių skonį ir aromatą.

Žingsnis 2

Ežiukai su prieskoniais Žingsnis 2
Paruoškite ežiukus su prieskoniais. Iš paruoštos maltos mėsos suformuokite vienodo dydžio ežiukus ir sudėkite juos ant kepimo skardos. Dėkite ežiukus į įkaitintą orkaitę 45-50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos