Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiukai su prieskoniais
"Cajun" - tai kvapiųjų prieskonių mišinys, naudojamas mėsai marinuoti pietinėje JAV Luizianos valstijoje. Jei prieskonių įmaišysite į maltos mėsos ir ryžių mišinį, tai bus puikus pagrindas mėsos ežiukams. Harmoningas sausų prieskonių derinys ne tik suteikia patiekalui nuostabų skonį, bet ir meistriškai atskiedžia jo blankų skonį. Beje, "Cajun" mišinio sudėtyje gali būti iki 15 prieskonių, todėl pagal skonį galite jį papildyti papildomais prieskoniais.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sudėkite maltą mėsą į dubenį. Atskirame dubenyje sumaišykite visus prieskonius ir suberkite juos į mėsą. Gerai išmaišykite pagrindą, kad malta mėsa gerai įsigertų į prieskonių skonį ir aromatą.
Žingsnis 2
Paruoškite ežiukus su prieskoniais. Iš paruoštos maltos mėsos suformuokite vienodo dydžio ežiukus ir sudėkite juos ant kepimo skardos. Dėkite ežiukus į įkaitintą orkaitę 45-50 minučių.
Kategorijos