Ežiukai su ryžiais ir pomidorų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Ežiukai su ryžiais ir pomidorų padažu

Pomidorų padažas suteikia labai pikantišką skonį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Ežiukai su ryžiais ir pomidorų padažu Žingsnis 1
Svogūną smulkiai supjaustykite, sumaišykite su malta mėsa, ryžiais, kiaušiniu, druska. Jei norite, galite pagardinti pipirais. Palikite maždaug 5 minutes.

Žingsnis 2

Ežiukai su ryžiais ir pomidorų padažu Žingsnis 2
Į atskirą dubenį suberkite miltus, juos pasūdykite, papipirinkite ir gerai išmaišykite. Šiais miltais apvoliosite ežiukus.

Žingsnis 3

Ežiukai su ryžiais ir pomidorų padažu Žingsnis 3
Apvoliokite ežiukus miltuose. Dėkite ant įkaitintos keptuvės ir kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Ežiukai su ryžiais ir pomidorų padažu Žingsnis 4
Jei liko aliejaus pertekliaus, išimkite ežiukus iš keptuvės ir išpilkite aliejų. Sumaišykite pomidorų pastą su verdančiu vandeniu ir druska, supilkite į keptuvę ir gerai išmaišykite. Grąžinkite ežius į keptuvę. Uždenkite ir troškinkite 35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos