Publikavimo data: 2025-08-17
Ežiukai su ryžiais ir pomidorų padažu
Pomidorų padažas suteikia labai pikantišką skonį.
Žingsnis 1
Svogūną smulkiai supjaustykite, sumaišykite su malta mėsa, ryžiais, kiaušiniu, druska. Jei norite, galite pagardinti pipirais. Palikite maždaug 5 minutes.
Žingsnis 2
Į atskirą dubenį suberkite miltus, juos pasūdykite, papipirinkite ir gerai išmaišykite. Šiais miltais apvoliosite ežiukus.
Žingsnis 3
Apvoliokite ežiukus miltuose. Dėkite ant įkaitintos keptuvės ir kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Jei liko aliejaus pertekliaus, išimkite ežiukus iš keptuvės ir išpilkite aliejų. Sumaišykite pomidorų pastą su verdančiu vandeniu ir druska, supilkite į keptuvę ir gerai išmaišykite. Grąžinkite ežius į keptuvę. Uždenkite ir troškinkite 35 minutes.
Kategorijos