Ežiukai su ryžiais ir sūrio padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ežiukai su ryžiais ir sūrio padažu

Mėsos ežiams su ryžiais gaminti tinka visų rūšių malta mėsa - nuo mėsos iki žuvies. Pavyzdžiui, iš vištienos faršo pagaminsite švelnius ir lengvus ežiukus, kurie dėl liesos vištienos ir mažai kaloringų ryžių tiks dietoms ir vaikams. Kad vištienos ežiukai būtų ne tik sveiki, bet ir sultingi, troškinkite juos apetitą žadinančiame grietinėlės ir tarkuoto sūrio padaže. Pikantiškos žolelės suteiks vištienos ežiukams gardų skonį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiukai su ryžiais ir sūrio padažu Žingsnis 1
Sumaišykite ežiukams skirtus ingredientus. Į gilų dubenį sudėkite maltą vištieną ir virtus ryžius. Į maltą vištieną suberkite smulkintą svogūną, miltus, druską, maltus juoduosius pipirus, raudonėlius ir čiobrelius. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Ežiukai su ryžiais ir sūrio padažu Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite grietinėlę ir krakmolą į dubenį ir išmaišykite iki vientisos masės. Pagardinkite pipirais, druska ir tarkuotu sūriu.

Žingsnis 3

Ežiukai su ryžiais ir sūrio padažu Žingsnis 3
Paruoškite ežiukus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Ant vidutinės ugnies kepkite ežiukus iš abiejų pusių 5-6 minutes. Tada užpilkite ant jų grietinėlės ir sūrio padažą, uždarykite dangtį ir troškinkite 25 minutes, kai užvirs ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos