Publikavimo data: 2025-08-17
Ežiukai su ryžiais pomidorų padaže
Ežiukai su padažu dera su bet kokiu garnyru ir yra lengvai paruošiami.
Žingsnis 1
Ryžius virkite, kol išvirs iki pusės.
Žingsnis 2
Sumaišykite ryžius su malta mėsa, sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, druską ir prieskonius.
Žingsnis 3
Iš mišinio suformuokite rutuliukus.
Žingsnis 4
Į vandenį įpilkite 3 šaukštus pomidorų pastos, miltus ir viską gerai išmaišykite. Galite įberti prieskonių.
Žingsnis 5
Kepkite ežiukus su aliejumi 2 minutes puode arba storadugnėje keptuvėje. Supilkite padažą.
Žingsnis 6
Priklausomai nuo ežiukų dydžio, troškinkite uždengę dangčiu nuo 15 iki 30 minučių.
Kategorijos