Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiukai su saulėje džiovintais pomidorais
Ežiukai su saulėje džiovintais pomidorais - įdomių skonių patiekalas. Ežiams geriau naudoti, pavyzdžiui, veršienos ir vištienos derinį. Mėsos gabalėlius smulkiai supjaustykite peiliu. O džiovintų pomidorų reikėtų įdėti kepant mėsos kukulius. Jie patiekalui suteiks saikingą aštrumą, šiek tiek saldumo ir sodrų šviežiai nuskintų pomidorų skonį. Grietinė ežiukams suteiks kreminių atspalvių. Ji turėtų būti vidutinio riebumo.
Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus. Kepkite svogūnus ir česnakus keptuvėje su aliejumi 5-7 minutes, kol jie karamelizuosis. Leiskite atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškite kotletų pagrindą. Sumaišykite maltą mėsą su ryžiais, svogūnu, kiaušiniu, druska ir pipirais. Viską gerai išmaišykite ir suformuokite nedidelius suktinukus.
Žingsnis 3
Iškepkite ežiukus. Formos dugną ištepkite sviestu. Išdėliokite pusgaminius, šalia jų išdėliokite saulėje džiovintų pomidorų griežinėlius, užpilkite grietine. Uždenkite formą folija ir kepkite 35-40 minučių. Likus 15 minučių iki kepimo pabaigos foliją nuimkite.
Kategorijos