Ežiukai su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ežiukai su sūriu

Ježikiai yra rusiški europietiškų mėsos kukulių giminaičiai. Pagrindinis skirtumas tarp ježiukų ir mėsos kukulių yra tas, kad šie mėsos kukuliai nebūtinai patiekiami su padažu kaip mėsos kukuliai. O dėl jų kompaktiškos formos ežiukus galite pasigaminti iš anksto ir išsiųsti į šaldiklį. Juos ten galima laikyti 1-2 mėnesius neprarandant skonio. O jei ežiukus gaminsite su sūriu, jie bus neįtikėtinai sultingi bet kada, kai norėsite juos valgyti.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiukai su sūriu Žingsnis 1
Paruoškite ežiukus. Nusausinkite ryžius ir sumaišykite juos su malta mėsa. Įdėkite svogūno, česnako, krapų, miltų, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite. Iš maltos mėsos padarykite vidutinio dydžio apvalius rutuliukus.

Žingsnis 2

Ežiukai su sūriu Žingsnis 2
Troškinkite ežiukus. Sudėkite ežiukus į keptuvę ir užpilkite juos vandeniu, kad apsemtų iki pusės. Troškinkite ant vidutinės ugnies po dangčiu 20-25 minutes, vieną kartą apverskite. Supjaustykite lydytą sūrį nedideliais gabalėliais ir sudėkite į ežius. Toliau troškinkite po dangčiu, sumažinę ugnį iki silpnos, dar apie 10 minučių. Krakmolą atskieskite 1 valgomuoju šaukštu vandens ir supilkite į patiekalą. Virkite dar kelias minutes, kol padažas sutirštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos