Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiukai su tabasko padažu
Pagrindinė padažų paskirtis - išryškinti patiekalų skonį ir pabrėžti jų privalumus. Klasikinis ežių padažas gaminamas iš miltų, vandens ir pomidorų pastos. Galite neapsiriboti šablonu ir gaminti ežius su tabasko padažu. Jis suteiks patiekalui sūrių ir saldžių natų, lengvo kartumo ir pikantiškos rūgštelės. Tabasko namuose paruošti nesunku, tačiau labai ilgai. Padažas pasiekia gatavumo stadiją mažiausiai po 2 metų. Todėl paprasčiau naudoti parduotuvinį produktą.
Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Ryžių grūdus suberkite į gilų dubenį, užpilkite 1/2 puodelio karšto vandens ir palikite 10 minučių.
Žingsnis 2
Pasigaminkite kotletų pagrindą. Maltą mėsą pagardinkite mėgstamais prieskoniais, druska ir išmaišykite. Sudėkite morkas, svogūnus ir ryžius kartu su vandeniu. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Įpilkite pomidorų sulčių, tabasko, sutrintą česnaką, jei reikia, druskos ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Suformuokite ežiukus. Keptuvę su aliejumi statykite ant silpnos ugnies. Kol ji įkaista, iš kotletų masės padarykite rutuliukus, šiek tiek didesnius už vištos kiaušinį. Dėkite gabalėlius taip, kad jie nesiliestų vienas su kitu.
Žingsnis 5
Paruoškite ežiukus. Supilkite padažą į keptuvę, uždenkite indą dangčiu ir troškinkite 40 minučių.
Kategorijos