Ežiukai su tabasko padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ežiukai su tabasko padažu

Pagrindinė padažų paskirtis - išryškinti patiekalų skonį ir pabrėžti jų privalumus. Klasikinis ežių padažas gaminamas iš miltų, vandens ir pomidorų pastos. Galite neapsiriboti šablonu ir gaminti ežius su tabasko padažu. Jis suteiks patiekalui sūrių ir saldžių natų, lengvo kartumo ir pikantiškos rūgštelės. Tabasko namuose paruošti nesunku, tačiau labai ilgai. Padažas pasiekia gatavumo stadiją mažiausiai po 2 metų. Todėl paprasčiau naudoti parduotuvinį produktą.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiukai su tabasko padažu Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Ryžių grūdus suberkite į gilų dubenį, užpilkite 1/2 puodelio karšto vandens ir palikite 10 minučių.

Žingsnis 2

Ežiukai su tabasko padažu Žingsnis 2
Pasigaminkite kotletų pagrindą. Maltą mėsą pagardinkite mėgstamais prieskoniais, druska ir išmaišykite. Sudėkite morkas, svogūnus ir ryžius kartu su vandeniu. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Ežiukai su tabasko padažu Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Įpilkite pomidorų sulčių, tabasko, sutrintą česnaką, jei reikia, druskos ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Ežiukai su tabasko padažu Žingsnis 4
Suformuokite ežiukus. Keptuvę su aliejumi statykite ant silpnos ugnies. Kol ji įkaista, iš kotletų masės padarykite rutuliukus, šiek tiek didesnius už vištos kiaušinį. Dėkite gabalėlius taip, kad jie nesiliestų vienas su kitu.

Žingsnis 5

Ežiukai su tabasko padažu Žingsnis 5
Paruoškite ežiukus. Supilkite padažą į keptuvę, uždenkite indą dangčiu ir troškinkite 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos