Ežiukai su vištienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ežiukai su vištienos filė

Mėsa turi būti įtraukta į vaiko mitybą nuo pat mažens. Norėdami paįvairinti vaikų valgiaraštį, paruoškite ežiukus su vištienos filė. Apvalūs kotletai patrauks dėmesį įdomia išvaizda ir subtiliu skoniu, kuris patiks net išrankiausiam vaikui. Ežiukai su vištienos filė bus naudingi ne tik mažiesiems šeimos nariams, bet ir suaugusiesiems. Kad dietiniai kotletai būtų sultingesni, maltai mėsai rinkitės mėsą ne tik nuo paukščio krūtinėlės, bet ir nuo šlaunelių.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiukai su vištienos filė Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sumaišykite svogūnus, pipirus, vištieną, kiaušinį. Pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite ryžius. Dar kartą gerai išminkykite faršą.

Žingsnis 2

Ežiukai su vištienos filė Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Nusausinkite konservuotus pomidorus su reikiamu kiekiu sulčių. Sumaišykite su miltais, kad neliktų gumuliukų.

Žingsnis 3

Ežiukai su vištienos filė Žingsnis 3
Paruoškite ežiukus su vištienos filė orkaitėje. Iš maltos mėsos padarykite apvalius kotletus. Dėkite į kepimo indą. Užpilkite padažu, pabarstykite bazilikais. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos