Publikavimo data: 2024-06-08
Ežiukai su vištienos filė
Mėsa turi būti įtraukta į vaiko mitybą nuo pat mažens. Norėdami paįvairinti vaikų valgiaraštį, paruoškite ežiukus su vištienos filė. Apvalūs kotletai patrauks dėmesį įdomia išvaizda ir subtiliu skoniu, kuris patiks net išrankiausiam vaikui. Ežiukai su vištienos filė bus naudingi ne tik mažiesiems šeimos nariams, bet ir suaugusiesiems. Kad dietiniai kotletai būtų sultingesni, maltai mėsai rinkitės mėsą ne tik nuo paukščio krūtinėlės, bet ir nuo šlaunelių.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sumaišykite svogūnus, pipirus, vištieną, kiaušinį. Pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite ryžius. Dar kartą gerai išminkykite faršą.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Nusausinkite konservuotus pomidorus su reikiamu kiekiu sulčių. Sumaišykite su miltais, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 3
Paruoškite ežiukus su vištienos filė orkaitėje. Iš maltos mėsos padarykite apvalius kotletus. Dėkite į kepimo indą. Užpilkite padažu, pabarstykite bazilikais. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 40 minučių.
Kategorijos