Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiukai su žaliaisiais svogūnais
Ežiai paprastai ruošiami su svogūnais. Tačiau pabandykite šiek tiek pakeisti skonį - sumaišykite svogūnus su žaliaisiais svogūnais ir įmaišykite šį mišinį į maltą mėsą. Žalieji svogūnai suteiks neabejotiną ir unikalų skonį. Be to, jis turi daug daugiau naudos sveikatai nei svogūnai. Svogūnų plunksnose yra dvigubai daugiau vitamino C nei svogūnuose.
Žingsnis 1
Suformuokite mėsos rutuliukus. Mėsą ir svogūnus sumalkite per mėsmalę, sudėkite ryžius ir žaliuosius svogūnus, išmaišykite. Tada pasūdykite ir įberkite džiovintų česnakų. Išminkykite ir apskrudinkite maltinukus. Palikite maltinukus 20 minučių pailsėti. Padarykite mėsos kukulius.
Žingsnis 2
Iškepkite ežiukus orkaitėje. Paruoštus mėsos kukulius pamirkykite miltuose. Į keptuvę supilkite ir įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. Kepkite ežiukus iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite ežiukus ant pergamentu išklotos kepimo skardos ir kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 30-40 minučių.
Kategorijos