Ežiukai su žaliaisiais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ežiukai su žaliaisiais svogūnais

Ežiai paprastai ruošiami su svogūnais. Tačiau pabandykite šiek tiek pakeisti skonį - sumaišykite svogūnus su žaliaisiais svogūnais ir įmaišykite šį mišinį į maltą mėsą. Žalieji svogūnai suteiks neabejotiną ir unikalų skonį. Be to, jis turi daug daugiau naudos sveikatai nei svogūnai. Svogūnų plunksnose yra dvigubai daugiau vitamino C nei svogūnuose.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiukai su žaliaisiais svogūnais Žingsnis 1
Suformuokite mėsos rutuliukus. Mėsą ir svogūnus sumalkite per mėsmalę, sudėkite ryžius ir žaliuosius svogūnus, išmaišykite. Tada pasūdykite ir įberkite džiovintų česnakų. Išminkykite ir apskrudinkite maltinukus. Palikite maltinukus 20 minučių pailsėti. Padarykite mėsos kukulius.

Žingsnis 2

Ežiukai su žaliaisiais svogūnais Žingsnis 2
Iškepkite ežiukus orkaitėje. Paruoštus mėsos kukulius pamirkykite miltuose. Į keptuvę supilkite ir įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. Kepkite ežiukus iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite ežiukus ant pergamentu išklotos kepimo skardos ir kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos