Publikavimo data: 2024-06-22
Fantazija fissinjan tema
"Fisinjan" yra senovinis patiekalas, pirmą kartą paruoštas Irane. Šis įdomus užkandis paprastai patiekiamas su plovo koše.
Žingsnis 1
Stambiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 2
Iš jautienos ir svogūnų pagaminkite maltinukus, įberkite maltų juodųjų pipirų ir druskos, pasūdykite. Iš maltos mėsos suformuokite kotletukus ir išvirkite juos verdančiame vandenyje.
Žingsnis 3
Susmulkinkite graikinius riešutus blenderiu.
Žingsnis 4
Pusę svogūno supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite augaliniame aliejuje. Susmulkinkite česnaką ir aitriąją papriką ir suberkite į svogūnus.
Žingsnis 5
Nulupkite granatą, suberkite smulkintus riešutus ir viską kartu pakepinkite. Supilkite narsharabą ir truputį sultinio iš mėsos kukulių, įberkite druskos. Sudėkite mėsos kukulius į padažą ir pašildykite.
Kategorijos