Publikavimo data: 2024-03-26
Farfalle su šoninės ir grietinėlės padažu
Farfalle - tai gerai pažįstami lanko formos makaronai. Šios rūšies makaronai Italijoje paprastai patiekiami su kreminiais padažais. Šiame recepte siūlome jums mažą lapelį, kaip greitai ir lengvai pasigaminti makaronus! Apkepkite grybus ir šoninę, įpilkite vandens, supilkite makaronus ir išvirkite juos su likusiais ingredientais. Makaronai sugers šoninės ir grybų skonį, todėl bus skanesni. Pabaigoje įpilkite grietinėlės. Svarbiausia neįpilti per daug vandens, kad padažas nebūtų skystas.
Žingsnis 1
Šoninę supjaustykite nedidelėmis 1,5-2 cm pločio riekelėmis.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir kepkite šoninės griežinėlius 2 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite grybus. Viską kartu kepkite dar 3-4 minutes.
Žingsnis 5
Supilkite 1,5 puodelio vandens, šiek tiek pasūdykite ir palaukite, kol užvirs.
Žingsnis 6
Į verdantį vandenį supilkite farfalle makaronus ir viską virkite ant silpnos ugnies, kol makaronai išvirs pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Vidutiniškai tai trunka 7 minutes. Makaronų geriau nepervirti, bet išvirti iki al dente.
Žingsnis 7
Kai makaronai bus paruošti ir vanduo beveik išvirs, supilkite grietinėlę ir sudėkite sviestą. Troškinkite patiekalą 2-3 minutes, kol padažas sutirštės. Įberkite maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 8
Makaronai farfalle su šonine grietinėlės padaže paruošti. Papuoškite patiekalą vyšniniais pomidorais ir krapų šakele.
Kategorijos