Publikavimo data: 2024-05-19
Фаршированный перец в сметане
Įdarytų paprikų su grietine receptas nuo klasikinio skiriasi tuo, kad patiekalas troškinamas grietinėje, o ne pomidorų pastoje. Įdarą sudaro mėsa, svogūnai ir duona. Jei norima, galima įdėti ryžių. Įdarytos paprikos grietinėje būna minkštos ir sultingos. Troškinkite patiekalą po dangčiu ant silpnos ugnies, stebėdami, kad skysčio lygis nenukristų.
Žingsnis 1
Paruoškite likusius ingredientus ir troškinkite paprikas. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir 5 min. pakepinkite svogūnus ir morkas. Sudėkite grietinę ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą ir įdarykite paprikas. Maltą mėsą sudėkite į dubenį. Į mėsą kartu su išmirkyta duona sudėkite svogūną. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite. Įdarykite paprikas faršu.
Žingsnis 3
Sudėkite paprikas į padažą. Virkite apie 45 minutes ant silpnos ugnies uždengę dangčiu.
Kategorijos