Publikavimo data: 2024-06-22
                Fasolka sriuba
                                
                    Labai lengvai paruošiama sriuba, kuri tikrai patiks vaikams. Tai labai paprastas, skanus ir sveikas patiekalas.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Vištienos filė užpilkite 3 litrais šalto vandens ir įkaitinkite. Sultinį virkite apie 1 valandą, kartkartėmis nugriebdami putas.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Tuo tarpu supjaustykite daržoves: morkas - mažais šiaudeliais, svogūnus - mažais kubeliais, bulves - kubeliais, pomidorus - mažais kubeliais.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                                                    
                        Atidarykite pupelių skardinę atidarytuvu, bet skysčio iš skardinės neišpilkite.
                     
                                        
                        Žingsnis 4
                        
                                                    
                        Kai sultinys užvirs, įdėkite lauro lapą, druską.
                     
                                        
                        Žingsnis 5
                        
                        Po valandos, kai sultinys užvirs, sudėkite morkas ir svogūnus ir virkite dar 10 minučių.
                     
                                        
                        Žingsnis 6
                        
                        Sudėkite bulves, pomidorus ir pupeles kartu su skysčiu iš skardinės. Virkite dar 20 minučių.
                     
                                        
                        Žingsnis 7
                        
                        Sudėkite žoleles. Išjunkite sriubą, uždenkite dangčiu ir palikite, kad prisitrauktų.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos