Publikavimo data: 2024-05-15
Filadelfijos suktinukas su rūkyta lašiša
Žingsnis 1
Ryžius sudėkite ant norio. Paimkite makisu kilimėlį ir uždenkite maistine plėvele. Ant viršaus uždėkite pusę nori lakšto. Sudrėkinkite rankas ir į lakšto vidurį įdėkite reikiamą kiekį virtų ryžių. Paskirstykite ryžius lakšto viduryje per visą lakšto ilgį, nespausdami. Vienoje pusėje palikite maždaug 1 cm "nori" lapo be ryžių, o kitoje pusėje ryžius ištieskite 1 cm už "nori" lapo krašto. Atsargiai apverskite ryžių lakštą taip, kad ta pusė, kurioje nėra ryžių, būtų arčiau jūsų.
Žingsnis 2
Užtepkite sūrio. Į vidurį dėkite "Philadelphia" sūrio ir susukite vyniotinį, pakeldami kilimėlio kraštą ir apvyniodami jį įdaru. Nori kraštai turi suartėti, o įdaras apvynioti visas puses. Įsitikinkite, kad sūris neišsiskiria. Naudodamiesi kilimėliu suformuokite ritinėlį tinkama forma.
Žingsnis 3
Žuvį sudėkite ant suktinukų. Ant maistinės plėvelės priešais suktinuką arti vienas kito sudėkite lašišos griežinėlius. Kilimėliu apvyniokite ritinėlį su žuvies griežinėliais.
Žingsnis 4
Supjaustykite ritinį. Paimkite aštrų peilį, sudrėkinkite jį vandeniu ir supjaustykite į 8 dalis. Paruoštus suktinukus perkelkite į lėkštę.
Kategorijos