Publikavimo data: 2025-08-17
Filė nugarinė
Labai skanūs grynuoliai. Kaip garsiuose greitojo maisto restoranuose.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite juostelėmis taip. Nuplaukite ir nusausinkite rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Sumaišykite miltus, prieskonius, grietinę, kiaušinį ir supilkite vandenį. Turėtų būti skystos grietinės konsistencijos. Šiame mišinyje marinuokite mėsą.
Žingsnis 3
Sudėkite jį taip ir padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 4
Sumaišykite džiūvėsėlius su mėgstamais prieskoniais, druska ir sumalkite.
Žingsnis 5
Į priedus įbėriau raudonųjų pipirų, druskos, džiovintų česnakų ir vištienos prieskonių. Kiekvieną gabalėlį pamerkite į mišinį ir kepkite ant keptuvės. Paruošta!
Kategorijos