Filė nugarinė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Filė nugarinė

Labai skanūs grynuoliai. Kaip garsiuose greitojo maisto restoranuose.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
237 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Filė nugarinė Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite juostelėmis taip. Nuplaukite ir nusausinkite rankšluosčiu.

Žingsnis 2

Filė nugarinė Žingsnis 2
Sumaišykite miltus, prieskonius, grietinę, kiaušinį ir supilkite vandenį. Turėtų būti skystos grietinės konsistencijos. Šiame mišinyje marinuokite mėsą.

Žingsnis 3

Filė nugarinė Žingsnis 3
Sudėkite jį taip ir padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 4

Filė nugarinė Žingsnis 4
Sumaišykite džiūvėsėlius su mėgstamais prieskoniais, druska ir sumalkite.

Žingsnis 5

Filė nugarinė Žingsnis 5
Į priedus įbėriau raudonųjų pipirų, druskos, džiovintų česnakų ir vištienos prieskonių. Kiekvieną gabalėlį pamerkite į mišinį ir kepkite ant keptuvės. Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos