Filet mignon pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Filet mignon

Receptas greitai paruošiamas, o jo skonis puikus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
288 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Filet mignon Žingsnis 1
Marinuokite filė mignon alyvuogių aliejuje ir prieskoniuose, pridėkite porą šakelių rozmarino. Palikite šaldytuve pusvalandžiui.

Žingsnis 2

Filet mignon Žingsnis 2
Nulupkite česnaką ir sudėkite į mėsą. (Jei turite laiko, galite palikti mėsą marinate porai valandų, tada filė bus minkštesnė ir sultingesnė).

Žingsnis 3

Filet mignon Žingsnis 3
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir kepkite filė iš abiejų pusių po 2 minutes ant didelės ugnies (kas minutę keiskite puses).

Žingsnis 4

Filet mignon Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Palikite mėsą orkaitėje 15 minučių, kad iškeptų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos