Fritters su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Fritters su malta mėsa

Maltos kiaulienos paplotėliai yra įprastų paplotėlių variacija. Su svogūnais kepta malta kiaulienos faršo mėsa išsaugo savo sultis ir skonį. Puikus receptas pusryčiams ar pietums, galima naudoti kaip užkandį, viskas jūsų nuožiūra.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Fritters su malta mėsa Žingsnis 1
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinius. Įberkite druskos, pipirų, sodos ir kefyro. Gerai išmaišykite. Palikite pastovėti 10 minučių.

Žingsnis 2

Fritters su malta mėsa Žingsnis 2
Supilkite miltus ir dar kartą gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Fritters su malta mėsa Žingsnis 3
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną. Į maltą mėsą sudėkite svogūną, druską ir pipirus. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Fritters su malta mėsa Žingsnis 4
Šaukštu dėkite paplotėlius į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę. Ant kiekvienos bulvytės dėkite po šaukštelį maltos mėsos ir svogūno.

Žingsnis 5

Fritters su malta mėsa Žingsnis 5
Viršų uždenkite kita tešlos dalimi. Kepkite iš abiejų pusių po dangčiu, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, fritters, kepti patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, fritters su kiaušiniu

Kategorijos