Publikavimo data: 2024-06-22
Fritters su malta mėsa
Maltos kiaulienos paplotėliai yra įprastų paplotėlių variacija. Su svogūnais kepta malta kiaulienos faršo mėsa išsaugo savo sultis ir skonį. Puikus receptas pusryčiams ar pietums, galima naudoti kaip užkandį, viskas jūsų nuožiūra.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinius. Įberkite druskos, pipirų, sodos ir kefyro. Gerai išmaišykite. Palikite pastovėti 10 minučių.
Žingsnis 2
Supilkite miltus ir dar kartą gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną. Į maltą mėsą sudėkite svogūną, druską ir pipirus. Išmaišykite.
Žingsnis 4
Šaukštu dėkite paplotėlius į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę. Ant kiekvienos bulvytės dėkite po šaukštelį maltos mėsos ir svogūno.
Žingsnis 5
Viršų uždenkite kita tešlos dalimi. Kepkite iš abiejų pusių po dangčiu, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos