Publikavimo data: 2024-06-16
Frunchose su grybais ir daržovėmis
Frunchoza su grybais ir daržovėmis - lengvas, šviesus ir gana sotus patiekalas su azijietiškomis natomis. Frunchoza makaronai praktiškai neturi skonio, todėl sugeria visų ingredientų aromatus ir pabrėžia jų skonį. Bulgariški pipirai ir morkos patiekalui suteikia ryškumo ir sultingumo. O grybai patiekalo skonį paverčia dar harmoningesniu. Pikantiškumo suteikia sojų padažas ir prieskoniai. Šis patiekalas tinka lengvai vakarienei arba gali papildyti naminius suktinukus.
Žingsnis 1
Užpilkite frunchoza verdančiu vandeniu, po 5 minučių nusausinkite, perkelkite frunchoza į sietelį ir nuplaukite šaltu vandeniu.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais. Saldžiąją papriką supjaustykite juostelėmis. Visas supjaustytas daržoves sudėkite į įkaitintą keptuvę ir 5 min. kepkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 3
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į keptuvę. Kepkite 5 minutes. Į keptuvę įberkite cukraus, druskos, juodųjų pipirų ir sojų padažo. Daržoves troškinkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 4
Tada sudėkite frunchosas, atsargiai išmaišykite ir kelias minutes kaitinkite. Nuimkite keptuvę nuo ugnies, pabarstykite patiekalą sezamo sėklomis ir smulkintomis žolelėmis.
Kategorijos