Funchosa terijakio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Funchosa terijakio padaže

"Funchoza" su terijakio padažu - tai kinų patiekalas, kuris, kaip ir daugelis šios virtuvės patiekalų, dėl prieskonių ir padažų yra aštraus skonio. Imbieras, česnakas, terijakio padažas, pipirai, raudonėlis, sezamas - tai pagrindiniai šio patiekalo prieskoniai, kurie suteikia jam sodrų skonį.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Funchosa terijakio padaže Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę. Mėsą ir morkas supjaustykite griežinėliais. Kepkite mėsą, kol ji taps auksinė. Nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais. Į mėsą sudėkite morkas ir svogūnus. Kepkite, kol morkos suminkštės. Nuolat maišykite, kad apkeptų tolygiai.

Žingsnis 2

Funchosa terijakio padaže Žingsnis 2
Česnaką nulupkite ir smulkiai sutarkuokite. Česnaką sudėkite į mėsą ir daržoves. Papriką supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į keptuvę. Supilkite visus prieskonius ir maišydami kepkite, kol paprikos suminkštės.

Žingsnis 3

Funchosa terijakio padaže Žingsnis 3
Užpilkite funchozą verdančiu vandeniu ir virkite garuose tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės. Į keptuvę su mėsa ir daržovėmis sudėkite išvirusius makaronus ir užpilkite terijakio padažu. Išjungę ugnį po keptuve viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos