Publikavimo data: 2024-06-23
Funchosa terijakio padaže
"Funchoza" su terijakio padažu - tai kinų patiekalas, kuris, kaip ir daugelis šios virtuvės patiekalų, dėl prieskonių ir padažų yra aštraus skonio. Imbieras, česnakas, terijakio padažas, pipirai, raudonėlis, sezamas - tai pagrindiniai šio patiekalo prieskoniai, kurie suteikia jam sodrų skonį.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę. Mėsą ir morkas supjaustykite griežinėliais. Kepkite mėsą, kol ji taps auksinė. Nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais. Į mėsą sudėkite morkas ir svogūnus. Kepkite, kol morkos suminkštės. Nuolat maišykite, kad apkeptų tolygiai.
Žingsnis 2
Česnaką nulupkite ir smulkiai sutarkuokite. Česnaką sudėkite į mėsą ir daržoves. Papriką supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į keptuvę. Supilkite visus prieskonius ir maišydami kepkite, kol paprikos suminkštės.
Žingsnis 3
Užpilkite funchozą verdančiu vandeniu ir virkite garuose tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės. Į keptuvę su mėsa ir daržovėmis sudėkite išvirusius makaronus ir užpilkite terijakio padažu. Išjungę ugnį po keptuve viską gerai išmaišykite.
Kategorijos