Publikavimo data: 2024-04-02
Funchose su agurkais
"Funchoza" su agurkais yra sūrus patiekalas, paplitęs Azijos virtuvėje. Funchoza gaminama iš stiklinių makaronų. Jis taip vadinamas dėl savo išvaizdos. Verdant makaronai tampa skaidrūs. Produktas visiškai nepretenzingas, o patiekalą iš jo pagaminti taip pat paprasta, kaip ir penkių minučių makaronus. Funchoza galima patiekti karštą kaip garnyrą. Iš šaltų makaronų gaminamos salotos su daržovėmis. Patiekalą galima laikyti šaldytuve. Išmirkęs jis taps dar skanesnis.
Žingsnis 1
Paruoškite funchozą: į gilų dubenį supilkite makaronus į statų verdantį vandenį, uždenkite dangčiu ir palaukite 7 minutes. Patikrinkite, ar makaronai nesulipo. Išimkite į sietelį ir leiskite vandeniui gerai nutekėti.
Žingsnis 2
Sumaišykite visus ingredientus. Į funchozą įpilkite sezamų aliejaus ir išmaišykite. Taip pat į dubenį sudėkite griežinėliais pjaustytus agurkus, virtas korėjietiškas morkas, česnaką, pagal skonį maltą kalendrą ir išmaišykite. Jei reikia, pagardinkite druska.
Žingsnis 3
Patiekalą galima patiekti apibarstytą sezamo sėklomis. Skanią ir kvapnią agurkų funchozą papuoškite smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos