Funchose su agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Funchose su agurkais

"Funchoza" su agurkais yra sūrus patiekalas, paplitęs Azijos virtuvėje. Funchoza gaminama iš stiklinių makaronų. Jis taip vadinamas dėl savo išvaizdos. Verdant makaronai tampa skaidrūs. Produktas visiškai nepretenzingas, o patiekalą iš jo pagaminti taip pat paprasta, kaip ir penkių minučių makaronus. Funchoza galima patiekti karštą kaip garnyrą. Iš šaltų makaronų gaminamos salotos su daržovėmis. Patiekalą galima laikyti šaldytuve. Išmirkęs jis taps dar skanesnis.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
190 kcal.
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
41 g
Alergenai: Sezamo sėklos
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.88/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Funchose su agurkais Žingsnis 1
Paruoškite funchozą: į gilų dubenį supilkite makaronus į statų verdantį vandenį, uždenkite dangčiu ir palaukite 7 minutes. Patikrinkite, ar makaronai nesulipo. Išimkite į sietelį ir leiskite vandeniui gerai nutekėti.

Žingsnis 2

Funchose su agurkais Žingsnis 2
Sumaišykite visus ingredientus. Į funchozą įpilkite sezamų aliejaus ir išmaišykite. Taip pat į dubenį sudėkite griežinėliais pjaustytus agurkus, virtas korėjietiškas morkas, česnaką, pagal skonį maltą kalendrą ir išmaišykite. Jei reikia, pagardinkite druska.

Žingsnis 3

Funchose su agurkais Žingsnis 3
Patiekalą galima patiekti apibarstytą sezamo sėklomis. Skanią ir kvapnią agurkų funchozą papuoškite smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos