Funchose su daržovėmis ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Funchose su daržovėmis ir grybais

"Funchoza" yra kiniški makaronai, kuriuos tik sąlygiškai galima vadinti makaronais. Makaronų gamybos žaliava yra krakmolas. Yra daugybė patiekalų, kuriuose naudojamas šis ingredientas: jo dedama į salotas, sriubas, naudojamas kaip garnyras prie mėsos, jūros gėrybių ir žuvies. Įdomiausia tai, kad verdant produkto kaloringumas sumažėja kelis kartus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Funchose su daržovėmis ir grybais Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite visas daržoves, kiaulieną supjaustykite nedideliais gabalėliais ir siųskite į įkaitintą keptuvę, kepkite, kol paruduos.

Žingsnis 2

Funchose su daržovėmis ir grybais Žingsnis 2
Sudėkite daržoves į keptuvę ir troškinkite po dangčiu apie 10 minučių, tada sudėkite smulkintą česnaką, sojų padažą ir terijakio padažą. Troškinkite dar 5 minutes.

Žingsnis 3

Funchose su daržovėmis ir grybais Žingsnis 3
Kol daržovės troškinasi, 7 minutes perliekite funchozą verdančiu vandeniu, tada perliekite šaltu vandeniu, sumaišykite su daržovėmis ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos