Publikavimo data: 2024-06-16
Funchose su daržovėmis ir grybais
"Funchoza" yra kiniški makaronai, kuriuos tik sąlygiškai galima vadinti makaronais. Makaronų gamybos žaliava yra krakmolas. Yra daugybė patiekalų, kuriuose naudojamas šis ingredientas: jo dedama į salotas, sriubas, naudojamas kaip garnyras prie mėsos, jūros gėrybių ir žuvies. Įdomiausia tai, kad verdant produkto kaloringumas sumažėja kelis kartus.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite visas daržoves, kiaulieną supjaustykite nedideliais gabalėliais ir siųskite į įkaitintą keptuvę, kepkite, kol paruduos.
Žingsnis 2
Sudėkite daržoves į keptuvę ir troškinkite po dangčiu apie 10 minučių, tada sudėkite smulkintą česnaką, sojų padažą ir terijakio padažą. Troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 3
Kol daržovės troškinasi, 7 minutes perliekite funchozą verdančiu vandeniu, tada perliekite šaltu vandeniu, sumaišykite su daržovėmis ir gerai išmaišykite.
Kategorijos