Funchose su dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Funchose su dešra

Salotos su funchoza ir dešra gali būti ir užkandis, ir pagrindinis patiekalas. Jei mėgstate aštrius patiekalus, į salotas įberkite daugiau prieskonių, sojų padažo ir 2-3 skilteles česnako. Dešrą šiam receptui rinkitės bet kokią, pasikliaukite savo skoniu. Tačiau atkreipkite dėmesį į tai, kad geriau kepti virtą dešrą, nes ji ilgiau išlieka minkšta. Morkos ir agurkai suteiks salotoms sultingumo ir gaivumo.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sezamas, Maisto priedai, Sojos pupelės
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Funchose su dešra Žingsnis 1
Filerijas užpilkite 6-8 min. verdančiu vandeniu. Nusausinkite per sietelį ir nuplaukite vandeniu.

Žingsnis 2

Funchose su dešra Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas ir agurkus, o dešrą supjaustykite griežinėliais. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sudėkite morkas ir dešrą. Kepkite 2-3 minutes. Sudėkite į gilų indą.

Žingsnis 3

Funchose su dešra Žingsnis 3
Į lėkštę sudėkite griežinėliais supjaustytą agurką, pipirus ir druską. Supilkite sojų padažą, suberkite kalendras ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos