Publikavimo data: 2024-04-01
Funchose su dešra
Salotos su funchoza ir dešra gali būti ir užkandis, ir pagrindinis patiekalas. Jei mėgstate aštrius patiekalus, į salotas įberkite daugiau prieskonių, sojų padažo ir 2-3 skilteles česnako. Dešrą šiam receptui rinkitės bet kokią, pasikliaukite savo skoniu. Tačiau atkreipkite dėmesį į tai, kad geriau kepti virtą dešrą, nes ji ilgiau išlieka minkšta. Morkos ir agurkai suteiks salotoms sultingumo ir gaivumo.
Žingsnis 1
Filerijas užpilkite 6-8 min. verdančiu vandeniu. Nusausinkite per sietelį ir nuplaukite vandeniu.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas ir agurkus, o dešrą supjaustykite griežinėliais. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sudėkite morkas ir dešrą. Kepkite 2-3 minutes. Sudėkite į gilų indą.
Žingsnis 3
Į lėkštę sudėkite griežinėliais supjaustytą agurką, pipirus ir druską. Supilkite sojų padažą, suberkite kalendras ir gerai išmaišykite.
Kategorijos