Publikavimo data: 2025-08-17
Funchose su dešrelėmis
Skanus, sotus ir greitas.
Žingsnis 1
Filbertas 3 minutes užpilamas verdančiu vandeniu. Tada vandenį nupilkite ir palikite inde be vandens iki kito etapo, kai jo prireiks.
Žingsnis 2
Kepkite dešreles saulėgrąžų arba alyvuogių aliejuje.
Žingsnis 3
Kai dešrelės apkeps, sudėkite pjaustytus vyšninius pomidorus (galite naudoti įprastus pomidorus).
Žingsnis 4
Kai pomidorai šiek tiek pastovės keptuvėje, sudėkite alyvuoges.
Žingsnis 5
Po to, kai daržovės vizualiai bus beveik išvirtos, sudėkite jas į keptuvę su funchoza.
Žingsnis 6
Įpilkite pomidorų pastos ir pasirinktinai įberkite mėgstamų prieskonių, pavyzdžiui, itališkų žolelių.
Žingsnis 7
Sudėkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite.
Žingsnis 8
Po kelių minučių patiekalas bus paruoštas.
Kategorijos