Publikavimo data: 2025-08-18
Funchose su grybais
Lengvas ir sveikas patiekalas, tinkamas vegetarams.
Žingsnis 1
Pievagrybius supjaustykite ketvirčiais arba mažesniais gabalėliais.
Žingsnis 2
Sumaišykite 40 g sojų padažo ir 40 g grietinės.
Žingsnis 3
"Pievagrybius nuplaukite padaže, kad jie jame gerai įsigertų.
Žingsnis 4
Dėkite į riebalais pateptą keptuvę. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Funchozą užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite apie 7 minutes (turiu 2 briketus, recepte nurodžiau 1 - jis skirtas 2 porcijoms).
Žingsnis 6
Nusunkite verdantį vandenį ir nuplaukite makaronus po šaltu vandeniu.
Žingsnis 7
Į keptuvę su grybais sudėkite funchozą, supilkite antrąją padažo dalį.
Žingsnis 8
Išmaišykite, pasūdykite, troškinkite dar kelias minutes.
Kategorijos