Funchose su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Funchose su grybais

Lengvas ir sveikas patiekalas, tinkamas vegetarams.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Funchose su grybais Žingsnis 1
Pievagrybius supjaustykite ketvirčiais arba mažesniais gabalėliais.

Žingsnis 2

Funchose su grybais Žingsnis 2
Sumaišykite 40 g sojų padažo ir 40 g grietinės.

Žingsnis 3

Funchose su grybais Žingsnis 3
"Pievagrybius nuplaukite padaže, kad jie jame gerai įsigertų.

Žingsnis 4

Funchose su grybais Žingsnis 4
Dėkite į riebalais pateptą keptuvę. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 5

Funchose su grybais Žingsnis 5
Funchozą užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite apie 7 minutes (turiu 2 briketus, recepte nurodžiau 1 - jis skirtas 2 porcijoms).

Žingsnis 6

Funchose su grybais Žingsnis 6
Nusunkite verdantį vandenį ir nuplaukite makaronus po šaltu vandeniu.

Žingsnis 7

Funchose su grybais Žingsnis 7
Į keptuvę su grybais sudėkite funchozą, supilkite antrąją padažo dalį.

Žingsnis 8

Funchose su grybais Žingsnis 8
Išmaišykite, pasūdykite, troškinkite dar kelias minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, mažo kaloringumo, sala, pietūs, vakarienė, baklažanų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, terijakio padažo patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, makaronai su česnakais

Kategorijos