Publikavimo data: 2024-04-02
Funchose su jautiena
"Funchoza" su jautiena ir daržovėmis sojų padaže - tai šiltos salotos su korėjietiškais makaronais, dėl savo permatomos išvaizdos vadinamais stikliniais makaronais. Patys makaronai yra neutralaus skonio ir kvapo. Dėl to galima naudoti labai kvapnius prieskonius, kurie tiesiog persmelkia šį mung pupelių krakmolo produktą. Funchose gausu seleno, kalcio ir fosforo. Reguliariai įtraukiant į mitybą, normalizuojasi nervų sistema ir gerėja regėjimas.
Žingsnis 1
Paruoškite jautieną. Supjaustykite mėsą plonais griežinėliais, įtrinkite sojų padažu ir marinuokite 30 minučių. Gilioje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir nuolat maišydami 10 minučių kepkite mėsą ant didelės ugnies.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Morkas ir ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais, česnaką susmulkinkite ir imbierą sutarkuokite. Visas daržoves sudėkite į mėsą ir 2 valgomuosius šaukštus sojų padažo. Sumažinkite ugnį ir troškinkite dar 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 3
Paruoškite funchoza makaronus. Į puodą su verdančiu vandeniu sudėkite reikiamą makaronų kiekį. Vanduo turi visiškai apsemti visus makaronus. Palikite išbrinkti 7-10 minučių. Stebėkite konsistenciją, kad makaronai netaptų koše. Nusunkite vandenį. Jei reikia, žirklėmis supjaustykite funchozą mažesniais gabalėliais.
Žingsnis 4
Sudėkite funchozą į mėsą su padažu ir gerai išmaišykite.
Kategorijos