Publikavimo data: 2024-04-02
Funchose su jūros gėrybėmis
Jūros gėrybių funchoza yra populiarus patiekalas Azijoje. Jūros gėrybių funchozą galite pasigaminti namuose. Funchoza - tai skaidrūs makaronai iš mung pupelių krakmolo. Produktas yra sveikas tiems, kurie mėgsta sveiką gyvenimo būdą. Šilta funchoza patiekiama kaip garnyras, o iš šaltosios gaminamos salotos su daržovėmis ir jūros kokteiliu, pagardintos sojų padažu ir česnaku. Pirkdami šaldytas jūros gėrybes, žiūrėkite, kad pakuotėje nebūtų daug ledo. Pačios krevetės ir midijos turi būti nepažeistos, be pažeidimų.
Žingsnis 1
Paruoškite funchozą. Reikiamą makaronų kiekį sudėkite į verdantį vandenį, uždenkite dangčiu ir pamirkykite 5 minutes. Nusausinkite per sietelį.
Žingsnis 2
Paruoškite jūros gėrybes. Įkaitinkite keptuvę ant didelės ugnies, supilkite augalinį aliejų. Apkepkite paprikas, svogūnus ir jūros gėrybes. Krevetes ir midijas reikia išvalyti. Į keptuvę sudėkite funchozą, prieskonius ir supilkite sojų padažą. Gautas salotas išmaišykite ir patiekite.
Žingsnis 3
Jūros gėrybių makaronus patiekite su smulkintomis kalendromis. Į atskirą lėkštę sudėkite nuplautus vyšninius pomidorus ir griežinėliais pjaustytą šviežią agurką.
Kategorijos