Publikavimo data: 2024-04-02
Funchose su kalakutiena ir daržovėmis
Kalakutienai su daržovėmis rinkitės šviežią kalakutieną, kurios oda turi būti vidutiniškai sausa. Nepaisant to, kad funchoza turi daug kalorijų, ji vis tiek laikoma dietiniu produktu. Tikros funchozos gamybai naudojamas mungų pupelių (mung pupelių) krakmolas, todėl pirkdami makaronus atkreipkite dėmesį į sudėtį. Makaronuose neturėtų būti nereikalingų priemaišų. Pavyzdžiui, sojos, kukurūzų ar bulvių krakmolo.
Žingsnis 1
Apkepkite mėsą. Į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų ir sudėkite griežinėliais supjaustytą kalakutieną. Kepkite 4-5 minutes, kol mėsa pabals.
Žingsnis 2
Į kalakutieną sudėkite daržoves. Į keptuvę sudėkite morkas ir pievagrybius ir kepkite 3 minutes. Sudėkite šparagines pupeles ir griežinėliais supjaustytus baklažanus ir kepkite 3-4 minutes, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 3
Sumaišykite daržoves su lazdyno riešutais. Į daržovių mišinį suberkite smulkintą česnaką ir sezamo sėklas, išmaišykite ir palikite 1 minutę. Sudėkite funchozą ir skystąjį terijakio padažą (arba sojų padažą). Išmaišykite, kad susimaišytų. Nuimkite keptuvę nuo kaitvietės ir palikite kelioms minutėms, kad pritrauktų.
Kategorijos