Funchose su kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Funchose su kiauliena

Funchoza su kiauliena - tai korėjiečių virtuvės patiekalas, kuris labai greitai paruošiamas iš stiklinių makaronų su mėsa, daržovėmis, sojų padažu ir prieskoniais. Funchoza su kiauliena būna aštri ir aromatinga. Kepant makaronai tampa skaidrūs ir sugeria ne tik kitų ingredientų skonį ir aromatą, bet ir spalvą. Pagal receptą reikia šviežios kiaulienos gabalėlio. Rekomenduojame rinktis krūtinėlę be kaulo. Mėsa turi būti šviesiai rausvos spalvos, vientisos konsistencijos, be pašalinių kvapų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
56 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, soja
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Funchose su kiauliena Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Supjaustykite kiaulienos gabalą plonais griežinėliais. Įkaitintoje keptuvėje augaliniame aliejuje ant didelės ugnies 3 min. kepkite mėsą.

Žingsnis 2

Funchose su kiauliena Žingsnis 2
Paruoškite funchozą. Makaronus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite pastovėti 10 minučių. Stebėkite, kad per daug neišbrinktų ir neprarastų formos. Nusausinkite makaronus naudodami sietelį. Perkelkite makaronus į gilų dubenį. Jei reikia, žirklėmis supjaustykite juos trumpesniais gabalėliais.

Žingsnis 3

Funchose su kiauliena Žingsnis 3
Paruoškite funchoza salotas. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Atskirai apkepkite keptuvėje augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Į svogūnus suberkite prieskonius ir sojų padažą. Padažą ant vidutinės ugnies pakaitinkite dvi minutes.

Žingsnis 4

Funchose su kiauliena Žingsnis 4
Į makaronus sudėkite kepinius ir padažą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Funchose su kiauliena Žingsnis 5
Išdėliokite funchozą su kiauliena lėkštėse, pabarstykite sezamo sėklomis ir smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos