Publikavimo data: 2024-04-02
Funchose su kiauliena
Funchoza su kiauliena - tai korėjiečių virtuvės patiekalas, kuris labai greitai paruošiamas iš stiklinių makaronų su mėsa, daržovėmis, sojų padažu ir prieskoniais. Funchoza su kiauliena būna aštri ir aromatinga. Kepant makaronai tampa skaidrūs ir sugeria ne tik kitų ingredientų skonį ir aromatą, bet ir spalvą. Pagal receptą reikia šviežios kiaulienos gabalėlio. Rekomenduojame rinktis krūtinėlę be kaulo. Mėsa turi būti šviesiai rausvos spalvos, vientisos konsistencijos, be pašalinių kvapų.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Supjaustykite kiaulienos gabalą plonais griežinėliais. Įkaitintoje keptuvėje augaliniame aliejuje ant didelės ugnies 3 min. kepkite mėsą.
Žingsnis 2
Paruoškite funchozą. Makaronus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite pastovėti 10 minučių. Stebėkite, kad per daug neišbrinktų ir neprarastų formos. Nusausinkite makaronus naudodami sietelį. Perkelkite makaronus į gilų dubenį. Jei reikia, žirklėmis supjaustykite juos trumpesniais gabalėliais.
Žingsnis 3
Paruoškite funchoza salotas. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Atskirai apkepkite keptuvėje augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Į svogūnus suberkite prieskonius ir sojų padažą. Padažą ant vidutinės ugnies pakaitinkite dvi minutes.
Žingsnis 4
Į makaronus sudėkite kepinius ir padažą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Išdėliokite funchozą su kiauliena lėkštėse, pabarstykite sezamo sėklomis ir smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos