Publikavimo data: 2025-08-17
Funchose su kiauliena ir grybais
Kai norite išbandyti ką nors originalaus, verta pasigaminti funchozą. Šis patiekalas yra labai sveikas. Jame yra vitaminų ir mineralų: geležies, kalio, natrio, seleno, rutino, kalcio, cinko, magnio, aminorūgščių.
Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą. Įdėkite smulkiai supjaustyto česnako, sojų padažo, druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite. Palikite 5 minutes pastovėti.
Žingsnis 2
Funchozą užpilkite 10 minučių verdančiu vandeniu.
Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas.
Žingsnis 4
Susmulkinkite svogūną.
Žingsnis 5
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite mėsą, svogūnus, morkas ir grybus.
Žingsnis 6
Kepkite, kol iškeps, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 7
Nusunkite vandenį nuo funchozos, perkelkite makaronus į keptuvę.
Žingsnis 8
Sumaišykite visus ingredientus su virtais makaronais.
Kategorijos