Publikavimo data: 2024-03-31
Funchose su kopūstais
Funchoza salotos su kopūstais yra ryškus ir spalvingas patiekalas, nes paprikos, agurkai ir kopūstai yra spalvingi. Šis patiekalas puikiai tinka šventiniam stalui. Šios salotos labai sveikos, nes kopūstuose ir paprikose yra vitaminų ir mikroelementų. Receptas tinka vegetarams ir tiems, kurie laikosi pasninko, nes sudėtyje yra tik augalinių ingredientų. Tai lengvas patiekalas, bet gana sotus.
Žingsnis 1
Sudėkite funchozą į patogų indą ir užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite makaronus 6-8 minutes. Nusausinkite ir nuplaukite makaronus vandeniu.
Žingsnis 2
Pradėkite ruošti salotas. Supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į gilią lėkštę. Agurką supjaustykite griežinėliais ir pridėkite prie kopūstų.
Žingsnis 3
Nulupkite paprikas nuo sėklų ir odelių ir supjaustykite griežinėliais arba nedideliais gabalėliais. Sudėkite prie likusių daržovių. Sudėkite į lėkštę su funchoza. Salotas pagardinkite aliejumi, druska, pipirais, įpilkite citrinos sulčių ir gerai išmaišykite.
Kategorijos