Funchose su krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Funchose su krevetėmis

Funchoza su krevetėmis - greitas ir labai skanus patiekalas. O svarbiausia - krevetės yra labai sveikos. Jų mėsoje yra daug baltymų, jodo, riebalų rūgščių ir antioksidantų, B grupės vitaminų, vitamino A, seleno, vario, geležies, fosforo, natrio ir net cinko. Be to, krevetėse yra daugiausia baltymų ir mažiausiai riebalų. Funchoza lengvai virškinama organizme, tai vertingas sudėtinių angliavandenių šaltinis, taip pat naudingų mineralų ir vitaminų lobynas. Jei norite, patiekalą galite pagardinti sojų padažu, kad jis taptų aromatingesnis.
Gaminimo laikas
27 min.
Laikas virtuvėje
17 min.
Kalorijos
86 kcal.
Baltymai
8 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Sezamas, vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Funchose su krevetėmis Žingsnis 1
Nulupkite atšildytas krevetes iš kiautų.

Žingsnis 2

Funchose su krevetėmis Žingsnis 2
Morkas ir paprikas supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 3

Funchose su krevetėmis Žingsnis 3
5 mm storio filė užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu ir palikite 4-5 minutes. Apie tai, kada ji paruošta, galima spręsti iš jos skaidrumo.

Žingsnis 4

Funchose su krevetėmis Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus, sudėkite krevetes ir kepkite 4-5 minutes, retkarčiais pamaišydami ir apversdami.

Žingsnis 5

Funchose su krevetėmis Žingsnis 5
Sudėkite daržoves ir troškinkite, kol jos išvirs.

Žingsnis 6

Funchose su krevetėmis Žingsnis 6
Įdėkite funchozos, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, supilkite ryžių actą ir išmaišykite. Įkaitinkite keptuvės turinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos