Publikavimo data: 2024-03-25
Funchose su krevetėmis
Funchoza su krevetėmis - greitas ir labai skanus patiekalas. O svarbiausia - krevetės yra labai sveikos. Jų mėsoje yra daug baltymų, jodo, riebalų rūgščių ir antioksidantų, B grupės vitaminų, vitamino A, seleno, vario, geležies, fosforo, natrio ir net cinko. Be to, krevetėse yra daugiausia baltymų ir mažiausiai riebalų. Funchoza lengvai virškinama organizme, tai vertingas sudėtinių angliavandenių šaltinis, taip pat naudingų mineralų ir vitaminų lobynas. Jei norite, patiekalą galite pagardinti sojų padažu, kad jis taptų aromatingesnis.
Žingsnis 1
Nulupkite atšildytas krevetes iš kiautų.
Žingsnis 2
Morkas ir paprikas supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 3
5 mm storio filė užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu ir palikite 4-5 minutes. Apie tai, kada ji paruošta, galima spręsti iš jos skaidrumo.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus, sudėkite krevetes ir kepkite 4-5 minutes, retkarčiais pamaišydami ir apversdami.
Žingsnis 5
Sudėkite daržoves ir troškinkite, kol jos išvirs.
Žingsnis 6
Įdėkite funchozos, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, supilkite ryžių actą ir išmaišykite. Įkaitinkite keptuvės turinį.
Kategorijos